Keresés
-18O
Veszprém
2020.12.02., szerda (Melinda, Vivien)

Az alábbi vonalakon módosul a vasúti menetrend

Offmedia- 2016.11.15. 08:07
1036
Az alábbi vonalakon pályakarbantartási-, építési-, korszerűsítési munkálatokat végeznek.

Göd és Vác között november 11-én 22 órától 14-én 5 óráig pályakarbantartást végeznek. A Budapest–Vác–Szob vasútvonalon a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Budapest-Nyugati–Vác közötti S70-es vonatok csak Gödig közlekednek és onnan indulnak. A Budapest-Nyugati–Szob–Budapest-Nyugati viszonylatú Z70-es zónázó vonatok Göd–Vác, illetve Vác–Göd  között mindenhol megállnak. A zónázó és a helyi személyvonatok átszállási állomása  a váci helyett a gödi állomás. A vonalon közlekedő EuroCity vonatok Gödön is megállnak.


______________________

A Budapest–Hegyeshalom vonalon november 12-től 15- ig az Osztrák Vasút vonalán végzett pályaépítési munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az InterCity vonatok Tata és Komárom állomáson nem állnak meg.


______________________

November 14/15-től 29/30-ig az éjszakai órákban karbantartás miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve Pilisvörösvár–Esztergom között vonatpótló autóbuszok közlekednek. Budapest felé az első kettő, illetve Esztergom felé az utolsó kettő vonat helyett lesznek vonatpótlók. Szabadságliget–Pilisvörösvár, valamint Klotildliget–Piliscsaba között csatlakozó betétjáratok közlekednek a Pilisvörösvár–Esztergom közötti vonatpótló autóbuszokhoz.


______________________

A Pápa–Csorna vonalon november 27-ig pályakarbantartás miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek.

Forrás:Off Média

______________________

A Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa vonalon pályakorszerűsítés miatt Siófok és Fonyód között vonatpótló buszokkal kell utazni. A vágányzár miatt a csatlakozó vonalakon is változott a menetrend, a Kaposvár–Fonyód vonal Osztopán és Fonyód közötti szakaszán minden vonat helyett pótlóbusz közlekedik. A december 10-i menetrendváltásig érvényes változások után – a munkálatok folytatása miatt – továbbra is korlátozásokra kell számítani. A vonatpótló autóbuszok a vonatok eredeti útiránya szerinti megállóhelyeket érintik vagy – a közút kialakításának megfelelően – az azokhoz legközelebb fekvő volán megállóhelyen állnak meg.

______________________

A Budapest–Székesfehérvár vonalon november 18-tól 21-ig Martonvásár és Székesfehérvár között karbantartások miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.


______________________

A Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely vasútvonalon december 10-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek pályakorszerűsítési munkálatok miatt, valamint Szerencs és Sátoraljaújhely között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, ugyanakkor csoportok együttes elhelyezését és a kerékpárszállítást nem tudja biztosítani a MÁV-START. A gyorsjáratú autóbuszok nem térnek be a vasúti megállóhelyekhez.

______________________

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon november 14-től 22-ig Albertirsa és Cegléd, november 22-től december 2-ig Cegléd és Szolnok között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.


______________________

A Budapest–Újszász–Szolnok vonalon november 17-től 19-ig, 21-től 25-ig és 28-tól december 1-ig Tápiógyörgye és Szolnok között pályakarbantartás miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Budapest-Keletiből a 20:15-kor induló vonatról Újszász állomáson a csatlakozás nem biztosított Hatvan felé.


______________________


Vésztő és Szeghalom között javítják a vágányokat december 10-ig. Az utasoknak ezen a szakaszon vonatpótló autóbuszokkal kell utazniuk.


_____________________


A GYSEV Szombathely–Hegyeshalom vasútvonalán végzett pályakarbantartási munkák miatt november 16-tól 18-ig a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az InterCity vonatok helyett Szombathely és Csorna között, a személyvonatok helyett Porpác és Csorna között vonatpótló buszok szállítják az utasokat.Hozzászólások