Keresés
-18O
Veszprém
2019.04.20., szombat (Tivadar)

Ezeken a vasútvonalakon változik a menetrend

Offmedia- 2016.09.13. 17:00
558
Pályafelújítások és menetrendi módosítások a vasútvonalakon.

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.


Belföldi vasúti hírekA Budapest–Komárom–Győr–Hegyeshalom vonalon szeptember 17-től 19-ig Szárliget és Tata, szeptember 24-től 25-ig Bicske és Szárliget között pályakarbantartás miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.


Hirdetmény

Hirdetmény2

______________________


Forrás:Off Média

A Budapest–Esztergom vonalon elkezdődik a vasútvonal villamosítása. Szeptember 23-tól 25-ig, szeptember 30-tól október 2-ig, október 7-től 9-ig, november 4-től 6-ig és november 11-től 13-ig Budapest–Esztergom között vonatpótló buszok szállítják az utasokat a hirdetmény szerinti útvonalon.


A fent jelzett pénteki napokon a Nyugatiból menetrend szerint 18:20-kor induló, és az Esztergomból 20:10-kor induló vonatoktól kezdve, valamint a feltüntetett szombatokon és vasárnapokon egésznap vonatpótló autóbuszok közlekednek. A pótlóbuszok Budapestről, a VOLÁN Árpád-hídi állomásáról indulnak és oda is érkeznek.  Az E jelzésű vonatpótlók Solymár elágazásnál (Auchan áruház) és Piliscsaba vasútállomás helyett Piliscsaba iskola Volán autóbusz-megállónál állnak meg. Az S jelzésű vonatpótlók Solymár és Piliscsaba vasútállomásoknál veszik fel az utasokat.

A munkák miatt Esztergom és Tokod között is pótlóbuszok közlekednek a komáromi vonatok helyett.

Hirdetmény

Hirdetmény2


Pilisvörösvár és Esztergom között hétköznapokon, az éjszakai órákban is lesznek vágányzárak, ez idő alatt a két állomás között vonatpótló buszok szállítják majd az utasokat.

Hirdetmény


______________________


A Budapest–Székesfehérvár–Gyékényes vasútvonal felújítási munkálatai miatt szeptember 12-től 18-ig Szántód-Kőröshegy és Fonyód között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek és bérletek érvényesek. A munkák miatt Osztopán és Fonyód között is buszok járnak.


Szeptember 19-től december 10-ig a Szántód-Kőröshegy–Fonyód szakaszon folyamatos vágányzár lesz. A szántód-kőröshegyi állomás átépítése miatt a vonatpótló buszok hosszabb szakaszon, Siófok és Fonyód között közlekednek. Ez idő alatt Osztopán és Fonyód között is vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Hirdetmény

Hirdetménytérképes

Hirdetmény2

Hirdetmény3

Hirdetmény09.19-től

Hirdetménytérkép19-től

Hirdetmény29vonal

Hirdetmény26vonal

Hirdetmény36vonal

Térképes36vonal

Hirdetmény39vonal

______________________


A Budapest–Székesfehérvár–Veszprém–Szombathely vonalon szeptember 19-től szeptember 23-ig Ajka és Boba között pályafelújítást végeznek. A hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve Ajka és Boba között vonatpótló autóbuszokkal kell utazni.


Hirdetmény

Hirdetmény2

______________________


A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vasútvonalon, több szakaszon és váltakozó időpontokban pályakarbantartást végeznek. A munkák miatt a vonatok menetrendje módosul. Szeptember 10/11-től 15/16-ig éjszakánként Godisa és Szentlőrinc között dolgoznak a vasúti pálya karbantartásán, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják. Szeptember 19/20-tól 22/23-ig éjszakánként Szentlőrinc állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt Szentlőrinc és Pécs között vonatpótlók viszik az utasokat.


Hirdetmény

Hirdetmény

______________________


A Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely vasútvonalon december 10-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek pályakorszerűsítési munkálatok miatt, valamint Szerencs és Sátoraljaújhely között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, ugyanakkor csoportok együttes elhelyezését és a kerékpárszállítást nem tudja biztosítani a MÁV-START. A gyorsjáratú autóbuszok nem térnek be a vasúti megállóhelyekhez.


Hirdetmény

Térképes

______________________


Pályakarbantartási munkák miatt a Hatvan–Szolnok vonalon szeptember 19-től 25-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Jászberény és Újszász között vonatpótló buszokkal kell utazni.


Hirdetmény

______________________
A Budapest–Cegléd vonalon, Üllő és Monor között szeptember 17-én pályafelújítást végeznek. A vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az Albertirsáról 6:05-kor induló zónázó vonat Albertirsa és Budapest-Nyugati között, a Budapest-Nyugati pályaudvarról 7:03, 8:03, 9:03, 10:03, és 11:03-kor induló zónázó vonatok Budapest-Nyugati és Monor között, a Monorról 7:21, 8:21, 9:21, 10:21, és 11:21-kor induló zónázó vonatok Monor és Budapest-Nyugati között nem közlekednek.


Hirdetmény

Hirdtemény2

______________________A Debrecen–Füzesabony vonalon, szeptember 26-tól 27-ig javítják a vágányokat. Emiatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, illetve Debrecen és Balmazújváros között vonatpótló autóbuszok közlekednek.


Hirdetmény

______________________Vésztő–Gyoma, illetve Vésztő és Szeghalom között javítják a vágányokat október 28-ig. Az utasoknak Vésztő és Szeghalom, illetve Vésztő és Gyoma között vonatpótló autóbuszokkal kell utazniuk.


Hirdetmény

Hirdetmény2

Hirdetmény3

Hirdetmény4

_____________________


A GYSEV Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon karbantartás miatt szeptember 11-én 9:33 órától 18-án 14:36 óráig a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A személyszállító vonatok helyett Szombathely és Körmend között vonatpótló buszok járnak. A hirdetményen feltüntetett többi vonat esetében kizárólag a Szombathely–Szentgotthárd vonalszakaszon változik a menetrend. A Szombathely–Sopron vonal karbantartása miatt szeptember 19-től 20-ig Sopron és Lövő között járnak pótlóbuszok.

Hirdetmény

Hirdetmény

_____________________

A Sopron–Győr vonalon szeptember 30-án üzemzárásig a hirdetményen szereplő vonatok a megjelölt napon módosított menetrend szerint közlekednek. A személyvonatok Petőházán nem állnak meg, emiatt kizárólag a Petőházára érkező, vagy onnan utazni szándékozó utasokat Petőháza és Fertőszentmiklós között vonatpótló autóbuszok szállítják.

Hirdetmény

_____________________


A Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon szeptember 18-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szombathely és Körmend között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Hirdetmény

_____________________


A Szombathely–Hegyeshalom vonalon pályafelújítás miatt szeptember 19-től 21-ig éjjelente módosított menetrend érvényes. Szombathely és Répcelak, illetve Répcelak és Csorna között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Hirdetmény

Hozzászólások