Keresés
-18O
Veszprém
2020.01.23., csütörtök (Zelma, Rajmund)

Ezért sorsolják pénteken az ötös lottót

MTI- 2016.12.23. 11:41
829
Az ünnepek alatt módosulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorainak sugárzási időpontjai.

Szombat helyett pénteken tartják egyebek mellett az ötös lottó sorsolását a vidékről érkező játékosok könnyebb közlekedése miatt - közölte a Szerencsejáték Zrt. sajtóirodája az MTI érdeklődésére pénteken.


A tájékoztatás szerint pénteken kerül sor az 51. heti Luxor, ötös lottó és Joker sorsolásra, a hatos lottót vasárnap húzzák, míg az 52. heti Luxor, ötös lottó, hatos lottó és Joker sorsolást 2017. január elsején, vasárnap tartják.

Mint írták, bár ritkán fordul elő, hogy a szenteste és a szilveszter is a szombati sorsolás napjára esik, a Szerencsejáték Zrt.-nél már bevált gyakorlat szerint ilyenkor egy másik napra teszik át a sorsolást. Ezt leginkább az indokolja, hogy az esti, élő televíziós műsorban résztvevő vidékről érkező játékosok hazajutása a vasúti- és a tömegközlekedés ünnepi menetrendje miatt az eredeti sorsolási napokon nehézkes lenne - fejtették ki a közleményben.

A változásokról időben tájékoztatta a zrt. a játékosokat a honlapon, értékesítési pontokon, valamint a sorsolási műsorokon keresztül is - írták.


Hozzászólások