Keresés
-18O
Veszprém
2019.04.23., kedd (Béla)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Ezt a román férfit keresi a rendőrség a nyíregyházi házaspár megölése kapcsán

Ezt a román férfit keresi a rendőrség a nyíregyházi házaspár megölése kapcsán

MTI- 2016.09.01. 00:12
844
A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Román állampolgárságú férfit gyanúsít a rendőrség a szerda délután Nyíregyházán történt lövöldözéssel összefüggésben - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este az MTI-vel.

Rendőrök helyszínelnek Nyíregyházán 2016. augusztus 31-én a Friss utcában, egy családi háznál, ahol egy ismeretlen férfi rálőtt egy házaspárra. A 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba
Forrás:MTI Fotó: Balázs Attila

A tájékoztatás szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 54 éves román állampolgár, Dan Stamatiu adott le lövéseket a Friss utcai családi házban lakó házaspárra. A 40 éves asszony az őt ért lövés következtében a helyszínen meghalt, férjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Forrás:MTI Fotó: Taipusz Attila
 
A feltételezett elkövető egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia típusú személygépkocsival menekült el a helyszínről. A férfiről fényképfelvételt is közölt a rendőrség, amely a www.police.hu oldalon érhető el.

Dr. Stamatiu Dan 54 éves román állampolgárt keresi a rendőrség
Forrás:police.hu
 
A megyei rendőr-főkapitányság azt kéri lakosságtól, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás:MTI Fotó: Taipusz Attila
 
Az MTI úgy tudja, az életveszélyesen meglőtt 49 éves férfit megműtötték a nyíregyházi kórházban, állapotáról hivatalos közlést azonban nem adott ki a gyógyintézmény.


Hozzászólások