Keresés
-18O
Veszprém
2019.04.20., szombat (Tivadar)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Halálos gázolás Balatonbogláron: előzetes letartóztatásban az egyik cserbenhagyó

Halálos gázolás Balatonbogláron: előzetes letartóztatásban az egyik cserbenhagyó

MTI- 2016.12.05. 13:10
947
A balatonboglári cserbenhagyók közül egyikük előzetes letartóztatásba került.

A Kaposvári Járásbíróság elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki autójával halálra gázolt egy gyalogost péntek este Balatonbogláron, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az autó két utasa szabadlábon védekezhet - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Forrás:Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Pénteken Balatonboglárnál, az M7-es autópálya felhajtójánál ütöttek el egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette. A gázoló autó vezetője megállás nélkül elhajtott. 
A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a sofőrt és két utasát, és megtalálták a megrongálódott autót egy Buzsák melletti erdős területen elrejtve. A 25 éves, a 20 éves és a 21 éves férfiakat a Fonyódi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomásukban elmondták, tudtak arról, hogy elütöttek egy embert, és annak ellenére, hogy lehetőségük lett volna segítséget hívni, nem tették meg, hanem megállás nélkül elhajtottak a helyszínről.

A buzsáki sofőr ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntettének, a kocsiban utazó buzsáki és szőlősgyöröki fiatalember ellen pedig segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. Kezdeményezték mindhármuk előzetes letartóztatását is, de a bíróság csak a sofőrét rendelte el.

 

Hozzászólások