Keresés
-18O
Veszprém
2019.06.17., hétfő (Laura, Alida)

Véres lábú gyerekek rohantak ki a nyíregyházi gyilkosság helyszínéről

MTI- 2016.09.01. 15:00
943
Vértócsában találta a meglőtt férfit a szomszéd.

Lövések hangjára, majd sikoltozó, véres lábbal rohanó kisgyermekre lett figyelmes a nyíregyházi lövöldözés egyik tanúja.

 

Takács Sándor, aki a bűncselekmény helyszínének közelében lakik, az M1 aktuális csatornának csütörtökön elmondta: éppen kerékpárral ment el a ház előtt, amikor hallotta a lövéseket. A házban megtalálta a meglőtt párt.


Kiemelte: először nem tudta, mi történt, azonban amikor visszafordult, megpillantott egy sikoltozó, véres lábbal rohanó kisgyermeket. Telefon nem volt nála, ezért hazarohant, hogy segítséget hívjon.

Amikor bement a lövöldözés helyszínére, látta, hogy a férfi vértócsában fekszik. A feleség mozdulatlan volt, a férj azonban vizet kért, és Takács Sándor beszélgetett vele, miközben várta a mentőt.

Forrás:MTI Fotó: Taipusz Attila

A sérült férfi megnevezte az elkövetőt, és elmondta, hogy mi történt: a lövöldöző fegyvert fogott a fejéhez, és azt mondta, "meghalsz" - nyilatkozta a szomszéd.

Szerda délután egy 54 éves román férfi egy házaspárra lőtt rá egy Friss utcai családi házban, a 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba. A helyszínen egy 7 év körüli ikerpár is tartózkodott, ők nem sérültek meg, de sokkos állapotba kerültek.


Európai elfogatóparancsot adtak ki a feltételezett elkövető ellen

Európai elfogatóparancsot adott ki a rendőrség kezdeményezésére a Nyíregyházi Járásbíróság Stamatiu Dan 54 éves román férfi ellen, a gyanú szerint ő adott le lövéseket egy nyíregyházi házaspárra szerdán.

Forrás:police.hu

 

 

A megyei rendőrség a police.hu honlapon közölte: az eddigi adatok szerint az elkövető a bűncselekmény elkövetése után egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia Lodgy típusú személygépkocsival ismeretlen helyre menekült. 
A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen az, akinek információja van a gyanúsított tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről.

 

 
 

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves