Keresés
-18O
Veszprém
2019.07.20., szombat (Illés)

Ilyen idő lesz szeptember első napján

MTI- 2016.09.01. 00:44
716
Az időjárás nem rondít bele az iskola első napjába.

Időjárási helyzet Európában:

 

Európa legnagyobb részének időjárását magasnyomás alakítja. Az 55. szélességi körtől délre eső területeken szinte zavartalan a napsütés, csupán Ukrajna keleti vidékeire és Oroszország fölé nyúlik be egy keskeny felhősáv. Az elmúlt napokéhoz képest a hőmérséklet eloszlásában lényeges változás nem történt, továbbra is főként a mediterrán térségben melegszik 30 fok fölé a levegő, Dél-Spanyolországban 37 fokot is mérnek. Igazán hűvös idő a Skandináv-félsziget északi felén és az Ural előterében van, ahol néhol még a 10 fokot sem éri el a csúcsérték. A közép-európai térségben csütörtök estig, de még a hétvégéig sem valószínű lényeges időjárás-változás. A meteorológiai ősz a Kárpát-medencébe nyárias idővel köszönt be.

Forrás:Off Média

Várható időjárás az ország területén csütörtök estig:
Nagyrészt derült, száraz idő várható, hajnalban délnyugaton, napközben néhol lehet kevés felhő. Országszerte mérsékelt marad a változó irányú szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben lesz a hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 26 és 29 fok között várható.

 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Hozzászólások