Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.28., szerda (Simon, Szimonetta)

Munkát keresel? Utazz féláron!

Offmedia- 2016.10.03. 20:01
786
Idén is 50 százalékos vasúti kedvezményt biztosít a MÁV a HVG Állásbörzére utazóknak.

50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a HVG Állásbörzére látogatóknak a MÁV-START. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Budapest-Keleti, Déli, Nyugati pályaudvarra, Kelenföldre és Zuglóba.

Idén október 5-6. között rendezik meg a HVG Állásbörzét a fővárosban a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.). Az eseményre látogatók számára a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Az első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban október 4-én kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb október 7-én éjfélig kell befejezni. A kedvezményt a GYSEV Zrt. nem biztosítja.

Forrás:Off Média

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes. A menetjegyek lebélyegzésére az esemény mindkét napján 10 és 18 óra között a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központ látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál van lehetőség. Ennek  elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

Forrás: MÁV

Hozzászólások