Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.26., hétfő (Dömötör)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Pályaudvaron estek neki hárman egy fiatalnak, akit ki is raboltak, de másnapra elfogták őket

Pályaudvaron estek neki hárman egy fiatalnak, akit ki is raboltak, de másnapra elfogták őket

Offmedia- 2016.11.21. 16:54
1906
Három hajmáskéri lakost gyanúsítanak a rendőrök a csoportos rablással, akik a veszprémi autóbusz-állomáson bántalmaztak egy fiatalt, majd elvették a telefonját és a pénztárcáját.

Forrás:iStock
A Veszprémi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 40 éves hajmáskéri férfi, és két 15 éves hajmáskéri fiatalkorú fiú ellen - írja a police.hu. A három személy megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy november 19-én 2 óra 30 perc körül a veszprémi autóbusz-pályaudvaron szóváltást követően ütlegelni és rugdosni kezdett egy ott várakozó fiatalt, akitől elvették a mobiltelefonját és pénztárcáját, majd a helyszínről elmenekültek. A rendőrök a bejelentést követő adatgyűjtés eredményeként még aznap délelőtt elfogták és előállították a három hajmáskéri lakost a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A három férfit őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A három személy lakóhelyén megtartott házkutatás alkalmával előkerült a sértett mobiltelefonja, melyet a rendőrök visszaadtak részére.

Hozzászólások