Keresés
-18O
Veszprém
2019.07.20., szombat (Illés)

Utazz féláron a budapesti Oktoberfestre!

Offmedia- 2016.09.27. 16:01
414
50 százalékos vasúti utazási kedvezményt ad a MÁV a budapesti Oktoberfestre utazóknak.

50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START a budapesti „Oktoberfest” rendezvényre utazóknak. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető Budapest-Keleti, Nyugati, illetve Déli pályaudvarra, Kelenföldre és Zuglóba. Az Oktoberfest szeptember 29 – október 2. között lesz az Ötvenhatosok terén.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra másodosztályon vehető igénybe, első osztály igénybevétele esetén a teljes árú különbözetet meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell fizetni. Az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, azaz szeptember 28–án kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, azaz október 3-án be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes. Az „Oktoberfest 2016” feliratú bélyegzés a rendezvény minden napján 14-20 óra között az Ötvenhatosok terén elhelyezett mobilpénztárnál történik. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és pótdíjat is felszámít.

Forrás: MÁV Zrt.

Hozzászólások