Keresés
-18O
Veszprém
2020.12.02., szerda (Melinda, Vivien)

Magyarázkodik a DVBBS, de még a Sound nevét sem tudják helyesen

Offmedia- 2016.07.12. 00:29
617
A kanadai testvérpár zenészek válaszoltak az index kérdéseire.

Az eset ismert: eszméletlen lányokat találtak a zenekar ölltözőjében a Balaton Soundon. Azt is tudjuk, hogy a Somogy megyei rendőrök 4 külföldi férfit állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra, hármuk esetében a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki.

Fotónk csak illusztráció
Forrás:pixabay.com

És azt is tudjuk, hogy a DVBBS esetében nem ez volt az első drog-eset. A duót, 2014-ben már letartóztatták, miután marihuánát találtak a hotelszobájukban. Ők akkor egy elég megosztó kijelentést tettek, miszerint egy kis fűbe még senki nem halt bele, és nem kell összekeverni a kemény drogokkal.

Amit még mindig nem tudunk, hogy a zenekar tagjainak mi köze van a lányokhoz. Az index megkeresésére azonban válaszoltak:

Megrázott minket, hogy a Balaton fesztivál (???) néhány látogatója áldozata lett olyan eseményeknek, amik miatt kórházba kerültek. (...) A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk, és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre. Ettől az esettől függetlenül zajlik egy marihuánával kapcsolatos ügy (...).

Gondolatban az áldozatokkal és a családjaikkal vagyunk.

Alex és Chris (DVBSS)

Hozzászólások