Keresés
-18O
Veszprém
2020.12.05., szombat (Vilma)

Még egyszer utoljára felrobban a Balaton

MTI- 2016.08.25. 10:00
808
Kattanj rá a STRAND Fesztiválra a neten!

Még egyszer utoljára felrobban a Balaton mielőtt véget ér az idei nyár, elstartolt a STRAND Fesztivál, a Petőfi Rádió fesztiválja. Összeszámolni sem könnyű a fellépőket, naponta több tucat koncert, beszélgetés és változatos program várja a fesztiválozókat a zamárdi szabadstrandon.

 

Többek között a Bohemian Betyars, Odett, a 30Y, Ivan and the Parazol, a Quimby, a Punnany Massif, az Asking Alexandra és a Brains is fellép az első napon Zamárdiban és az egész világon, hiszen a fesztivál koncertjeit élőben közvetíti a PetőfiLIVE. A petofilive.hu/strandfesztival címen és a STRAND Fesztivál hivatalos honlapján is látható az a YouTube csatorna, amely mindenkinek elhozza a hangulatot Zamárdiból. A petofilive.hu oldalon nemcsak az éppen zajló koncert nézhető élőben, az internetes közvetítés menetrendje is megtalálható, hogy senki ne maradjon le kedvenceiről. A fesztivál négy napján összesen 37 koncertet ad élőben a PetőfiLive.

Forrás:MTI Fotó: Balogh Zoltán
Szerdán a Bohemian Betyars után Odett, majd a 30Y, az Ivan and the Parazol, a Quimby, a Punnany Massif, végül az Asking Alexandra fellépése után a Brains dübörgött online.
Csütörtökön a Fish, az Intim Torna Illegál, a The Bibers, a Mary Popkids, Szabó Balázs Bandája és a Cloud 9+ szól mindenkinek, aki felnyitja a laptopját, és a PetőfiLIVE műsorára kattint.

A brit Asking Alexandria együttes koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2016. augusztus 24-én
Forrás:MTI Fotó: Balogh Zoltán
A pénteket Petruska, a Margaret Island, Freddy, a Kállay Saunders Band, Tom Odell, a Supernem, a Vad Fruttik, a Belga, Majka & Curtis, és az Irie Maffia dobja fel.

Danny Worsnop énekes a brit Asking Alexandria együttes koncertjén
Forrás:MTI Fotó: Balogh Zoltán
A zárónapon, azaz szombaton a SuperStereo kezd élőben a PetőfiLIVE műsorán, őket követi az Esti Kornél, a Marge, a Diggieman, a Run Over Dogs, az Indigó Utca, a Bagossy Brothers Company, a KFT, a Kelemen Kabátban, a Hiperkarma, majd a Péterfy Bori & Love Band következik, az online koncertsorozatot pedig a Halott Pénz zárja.

OTS -  MTVA Sajtóosztály

 

Hozzászólások