Keresés
-18O
Veszprém
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Szolgálnak és félemlítenek - Így zajlik egy razzia a haldokló veszprémi éjszakában

Offmedia- 2016.10.26. 10:22
4151
Több szórakozóhelyen tartottak éjszakai razziát október 8-án Veszprémben.

A veszpremkukac.hu-n megjelent írás és a számtalan facebook bejegyzés alapján megtudtuk, hogy a Sport pub például panasszal is él a rendőri intézkedés miatt.


A Szigony facebook oldalán az alábbi módon reagált:

(...) igenis politizálok, az, hogy a NAV, a RENDŐRSÉG a ma hajnali razziájuk során nem csak velem szemben, hanem a lent szórakozó fiatalokkal szemben is megfélemlítő magatartást tanúsítottak, minden megalapozott indok nélkül bűnözőként kezeltek, amíg az összes papírmunkát el nem végezték és rendben nem találtak mindent, hiszen 24 éves családapaként nem engedhetem meg, hogy az én és családom megélhetésével szórakozzak. (...) Kívánom, hogy hasonló megaláztatásokon essen át az összes magyar rendőr, adó és vámellenőr! Érezzék a félelmet, amivel minket illetnek, mert a hivatásuk nem más, mint más intimszféráját eltaposva az arcunkba röhögnek és az emberi tévedéseket sokszor irreális anyagi kárral kompenzálják! (...) Nem a düh, hanem a csalódottság és az undor beszél belőlem.(...)Válaszok helyett falhoz paszírozás

Szintén facebook posztban meséli el egy fiú, aki éppen barátaival sörözött a Szigonyban, hogy miként bántak a rendőrök a szórakozókkal. A poszt szerint 15-20 rendőr jelent meg váratlanul a pincehelyiségben, mindenkit igazoltattak. A fiút át akarták vizsgálni, de ő ennek jogi oldaláról kérdezte a rendőröket. Még néhány perc "beszélgetés" után falhoz állították, hogy "majd most jól megtanulja..."


A veszpremkukac.hu információi szerint a Szigony mellett, a Bárkában, a Canyonban, az Írben, a Metróban, a Sörkertben és a Sport pubban is razziáztak a fokozott ellenőrzés részeként a szervek.

A Sport pub tulajdonosa jól ismeri a szabályokat, és a jogait, jegyzőkönyvet nem kapott, és bár a rendőrök 10 perc alatt végeztek az ellenőrzéssel, ennek ellenére órákig nem mentek el onnan. A teljes cikket és a Sport pubban történteket elolvashatod a veszpremkukac.hu-n.
Hozzászólások