Keresés
-18O
Veszprém
2020.09.28., hétfő (Vencel)

Így készülnek az egészséges és gyógyító ételek

Offmedia- 2017.01.05. 20:00
1052
Te is megtanulhatod elkészíteni.

Mennyei édességek hozzáadott cukor nélkül? - Egy sokkal ízgazdagabb édes világot ismerhetünk meg, ha elhagyjuk az étkezési cukrot, és felfedezzük a természet adta édes életet. Gyorsan elkészíthető egészséges édességekkel ismerkedhetünk meg, és megtanuljuk az étkezési cukor egészséges alternatíváit. „Főzzünk együtt Antal Valival" január 18-án 17 órától az Agórában.

Az egészséges táplálkozással kapcsolatok tévhitek szerint az egészséges ételek nem finomak, drágák, nehéz hozzájuk beszerezni az alapanyagot, nem egyszerű elkészíteni őket, ráadásul jóllakni sem lehet velük.

Az Agóra főzőshow-val és kóstolóval egybekötött előadás-sorozatában nem csak az egészséges táplálkozás alapjait szeretné Antal Vali megtanítani, hanem hathatós gyakorlati képzést is kaphatnak az érdeklődők. Nem csak azt szeretné bebizonyítani, hogy az egészséges ételek finomak, hogy a megszokott ízeket és a "bűnös" ételeket is el lehet készíteni egészségesen, hanem segítséget szeretne nyújtani az ételallergiában szenvedőknek, hogy otthon is könnyedén el tudjanak készíteni ízletes "mentes" ételeiket, hogy ne legyenek rászorulva a méregdrága élelmiszer-ipari késztermékekre.

Forrás: http://veszpreminfo.hu/

Hozzászólások