Keresés
-18O
Veszprém
2020.09.26., szombat (Jusztina)

Ilyen volt a harmadik Bakony Expo számokban

Káposztás Vivien- 2016.11.15. 16:05
950
120-nál is több helyi kiállító mutatta be portékáját a Bakony Expon. A rendezvény sikereiről kérdeztük a szervezőt.

Jakab Ibolya marketingmenedzser elmondta, hogy az idei, harmadik alkalommal megrendezett Bakony Expon összesen 13 ezer látogató ment el a Veszprém Arénába. Külön öröm, hogy ebből 3000 érdeklődő gyermek volt.

Azt nehéz megmondani, hogy melyik volt a legnépszerűbb program, hisz nem lehet őket különválasztani. Óriási siker volt maga a vásár, emellett a betyárok, a gyermek programok, a parasztolimpia, a nagymama portája, a forgórózsa, a pásztorpróba, a Balkán Fanatik koncert vagy a Mátyás király és az igazmondó juhász mesejáték is.

Jakab Ibolya a rendezvényt összegezve megjegyezte, hogy a kiállítók is elégedetten távoztak a 3 eseménydús nap után, szeretettel várják a folytatást.

Ha már a jövőnél tartunk, azt is elmondta, hogy idén először kaptak bemutatkozási lehetőséget az éttermek a gasztroudvarban a rendezvény részeként. Az eredmények itt is jók, és folytatás természetesen itt is lesz.

Hogy mi alapján választották ki az expo díjazottjait?

- "A díjak kategóriái a Bakony Expo kiállításának termékei köré szerveződtek. Ennek értelmében élelmiszer, ital, kézművesség, valamint innovatív termék kategóriákban osztottunk ki díjakat, továbbá átadták a közönség szavazatai alapján odaítélt különdíjat is. Vasárnap is volt díjkiosztó, facebook oldalunkon hirdettünk meg többféle versenyt, melyre számos kreatív és kiváló pályamunka érkezett. A zsűri elnöke volt Ruprecht László, a SVÉT elnöke, így a recept versenyben a Bakony Expo kiváló szakácsa és közönségdíjas kiváló szakács címet is kioszthattuk. szavazólapot töltöttek ki az Expóra látogatók, 4 kategóriában lehetett szavazni: a III. Bakony Expo legszebb standja, az Expo kedvenc terméke, a kedvenc kiállítója és a gasztroudvar kedvenc helyét is megválasztották - közölte Jakab Ibolya, marketingmenedzser.


Hogy mindenki megnyugodjon, aki idén jól érezte magát, azt is megtudtuk, hogy már most készülnek a jövő évi rendezvényre, addig pedig itt van az idei Bakony Exporól készült videónk és a fotóink.

Hozzászólások