Keresés
-18O
Veszprém
2020.11.26., csütörtök (Virág)

Jó borok és kutyák egy helyen? Igen!

Offmedia- 2016.09.25. 20:02
613
Hol borozhatnak a kutyabarátok? Egy alkalmazás megmondja!

Vannak fontos dolgok az életben, ilyen a jó bor, és a kutyatartók számára ilyen, hogy minél több időt töltsenek együtt kedvencükkel. A két dolog nem zárja ki egymást, sőt!

Magyarország első borturisztikai mobilalkalmazása, a Kóstolom és a Kutyabarát.hu együttműködést kötött annak érdekében, hogy a kutyatulajdonos borimádók is megtalálhassák azokat a helyeket, ahol hódolhatnak bor és gasztronómia iránti szenvedélyüknek, és kedvenc négylábújukat is vendégként kezelik.

 

Ahogy a kutyatartás kultúrája fejlődik hazánkban, egyre több vendéglátóhely és turisztikai szolgáltató teszi lehetővé, hogy a gazdáknak ne kelljen lemondani kutyusuk társaságáról semmilyen helyzetben.  Jelenleg közel 500 kutyabarát hely és közel 100 kutyás szolgáltató található meg a Kutyabarat.hu-n.


Jó borok és kutyák egy helyen? Igen! A Kóstolom borturisztikai mobilalkalmazás fejlesztői és a Kutyabarát.hu tulajdonosa együttműködést indított, melynek keretében közösen térképezik fel a hazai borvidékek kutyával is látogatható helyeit.

 

A kutyákat szívesen fogadó szolgáltatók mellett a Kóstolom applikációban további új elem, hogy az akadálymentesített helyek is külön megjelölést kapnak. Ezzel elősegítve az egyenlő esélyek érvényesülését a borturizmusban is.

Az applikáció megálmodóinak célja, hogy a borkedvelő, borturizmusra nyitott nagyközönséget összekössék a borvidékeken megtalálható borászatokkal, vendéglátóhelyekkel, szállásadókkal. Már közel 1000 féle bor található meg az adatbázisban, melyeket a felhasználók értékelhetnek is. A partnerek száma is napról-napra gyarapszik, már összesen közel 500 szolgáltató adatlapja érhető el egy gombnyomásra az appban.

Hozzászólások