Keresés
-18O
Veszprém
2020.12.05., szombat (Vilma)

Menüben is kérheted a Brando Burgered

Káposztás Vivien- 2016.10.17. 17:20
3950
Teszteltük a két hete nyílt Brando Burgert.

Október 1-jén nyitott meg a Brando Burger Veszprémben a Stadion utcában. Győrfi Szabolcs üzletvezetővel beszélgettünk az étterem megnyitásához vezető útról, az eddigi tapasztalatokról, visszajelzésekről és a jövőbeli terveikről.

Szabolcs nem most kezdte a szakmát, 11 éve vezet egy Balaton-parti fagyizót és büfét Kenesén, illetve Veszprémben is volt már több jó terve, ami az üzletnyitást illet, de talán már két hét után kijelenthető, hogy a Brando Burger volt az eddigi legjobb ötlete.

Az alapgondolat onnan jött, hogy megelégelte, hogy nem igazán lehetett Veszprémben egy jó hambit rendelni házhoz, annak ellenére, hogy például a pizzakínálat milyen széles.

Amikor meglátta a kiadó Stadion utcai épületet, azonnal lecsapott rá, és úgy néz ki, hogy a helyszínválasztással is jó gondolat volt: a Vetési gimiből, a középiskolai koleszból, a Fogházból is sokan járnak át, vagy épp rendelnek oda a kerítéshez egy hambit menüben az iskolai szünetben. Célközönségük tehát a kiszállításnak köszönhetően szinte minden korosztály lehet. Arra is gondosan ügyelnek, hogy a hamburger minőségén ne rontson az idő, míg házhoz érnek vele, ezért egy speciális zsírpapírra hajazó csomagolást kap a meleg hambi, amit kívülről szúrnak át pálcával, hogy fixen maradjon, míg kiérnek vele. A krumplit egy vékonyabb karton tölcsérben és mindezt márkajelzett papírzacskóban kapod kézbe.

A jó hambi gyors kiszállítása mellett a menü az egyik egyedi ötletük. A szendvicset kérheted 3 féle krumplikörettel (héjas szalmakrumpli, steak burgonya és csónakkrumpli) és amerikai üdítővel.  

Szabolcs mellett Kriszti dolgozik a konyhán, ők ketten egy jól összeszokott csapatot alkotnak, mivel régóta együtt dolgoznak a kenesei büfében.

A Brandoban egy saját szoftverrel mérik, hogy melyik ételből mennyi megrendelés érkezik,  az étlapot pedig ez alapján frissítik és módosítják majd a tervek szerint negyedévente. Ha már a kínálatnál tartunk: nem csak hamburgereket és menüket kínálnak, hanem vannak rusztikus baguettek is BranDog néven és kis falatkák is, mint a mozzarella pálcikák és nuggetsek, emellett napi burger ajánlattal is készülnek.

Az igények szerint alakuló étlapot kibővítik majd desszertkínálattal, ami az amerikai fánkokat foglalja magában. A jó idővel egy napernyős, pados kültéri részt is szeretnének majd kialakítani.

Már a nyitás napján sorban állás és rendkívüli érdeklődés fogadta a Brando Burgert, és azóta is pozitív visszajelzések érkeznek hozzájuk. Ezt mi is csak megerősíteni tudjuk, miután betoltuk a dupla húsos, chedar sajtos, uborkás, pirított hagymás, bacon-ös hambijukat.


{instagram}BLqx5yFg1u1{/instagram}
Hozzászólások