Keresés
-18O
Veszprém
2021.01.25., hétfő (Pál)
  • Főoldal
  • Gazdaság
  • A digitális álomból a valóságba - Füreden rendezik meg az Információs Napot

A digitális álomból a valóságba - Füreden rendezik meg az Információs Napot

Offmedia- 2016.11.07. 07:50
758
Győr, Szeged és Pécs után Balatonfüredre is elérkezik a Modern Vállalkozások Programja nagy sikerű rendezvénysorozata, ahol ezúttal a digitális álomból a valóságba kalauzolják el a résztvevőket.
Az előadók bebizonyítják, hogy minden megvalósítható, merni kell nagyot álmodni ahhoz, hogy egy gondolat valósággá váljon! A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az Informatika a Társadalomért Egyesület, valamint a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség tavasz óta tartó Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projektje azzal a céllal indult, hogy segítse a mikro-, kis- és középvállalkozásokat az informatikai fejlődésben. Nyugat-európai versenytársaikhoz képest a magyar vállalkozások digitálisan alulfejlettek, emellett hiányos, téves ismeretekkel rendelkeznek az IT szolgáltatásokkal kapcsolatban.


Eddig több mint 4300 cég csatlakozott a programhoz, 2000 cégaudit történt és 900 vállalkozás érte el a Digitálisan Felkészült Vállalkozás szintet. A szervezők szeretnék, ha a közép-dunántúli régióból is minél többen csatlakoznának a programhoz, ezért 2016. november 8-án Balatonfüreden, a megújult Hotel Füred konferencia termében rendezik meg az Információs Napot, ahol a résztvevők azonnal használható esettanulmányok mellett az uniós forrásokról, pályázati lehetőségekről is kapnak felvilágosítást.

Részletes program a www.vallalkozzdigitalisan.hu weboldalon.

Hozzászólások