Keresés
-18O
Veszprém
2019.06.24., hétfő (Iván)

35 éves munkát jutalmaztak a Véghely-díjjal

Offmedia- 2016.07.04. 15:57
676
A Köztisztviselők Napja alkalmából Véghely-díjjal ismerték el Veszprém MJV Polgármesteri Hivatal dolgozójának munkáját.
Tolner Zsuzsannának, az Ügyfélszolgálati és Iktató Csoport ügyviteli alkalmazottjának a díjat Porga Gyula polgármester és dr. Mohos Gábor jegyző adták át június 30-án. A 2000-ben alapított Véghely-díjat a város évente egy alkalommal adományozza Veszprém MJV Polgármesteri Hivatalában dolgozó köztisztviselőnek. E díjjal a város a  köz szolgálatában végzett kiemelkedő és példaértékű munkát ismeri el. A kitüntetési javaslatot a polgármester, alpolgármesterek és jegyző által alkotott munkacsoport fogalmazza meg és terjeszti a közgyűlés elé.

A képviselőtestület 2016. májusi közgyűlésén döntött arról, hogy e díj formájában jutalmazza Tolner Zsuzsanna több mint három évtizedes, áldozatos köztisztviselői munkáját.

Porga Gyula, Tolner Zsuzsanna és dr. Mohos Gábor

Tolner Zsuzsanna 1981 óta a hivatal oszlopos tagja. Munkáját a lelkiismeretesség, odafigyelés és precizitás jellemzi. Felelősséget nem csak saját, hanem az egész csoport tevékenységéért érez és vállal. Megbízható, szerény, udvarias, segítőkész kolléga, jó kedélyű, pozitív személyiség, igazi közösségi ember.

Hozzászólások