Keresés
-18O
Veszprém
2020.08.09., vasárnap (Emőd)

A Veszprém megyeiek a legsportszerűbbek

Offmedia- 2016.09.24. 16:40
499
Csongrád megyében tartotta hagyományos labdarúgótornáját a Belügyminisztérium.

Idén a festői környezetben fekvő Algyő nagyközség adott otthont a Belügyminisztérium és alárendelt szervei számára minden évben hagyományosan megrendezett labdarúgótornának, melyen a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata is részt vett.

Ideális futballidő várta a Belügyminisztérium és alárendelt szerveinek tizenhat legjobb kispályás labdarúgó csapatát az Országos Pontszerző Bajnokság Csongrád megyei állomásán. A Veszprém megyei állomány tagjai ezúttal egy csapatsportban, labdarúgásban bizonyították rátermettségüket. A tornán összesen tizenhat csapat versengett egymással, négy csoportra osztva.

A verseny ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult, melynek keretében az Országos Rendőr-főkapitányság Készenléti Rendőrsége kapta meg a Belügyminiszter által alapított vándorserleget, amit egy évig – a következő bajnokság időpontjáig - birtokolhat. Az eredményhirdetésen különdíjat is átadtak a szervezők, a bajnokság legsportszerűbb játékosai idén a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapatából kerültek ki.

A veszprémi csapat tagjai: Uri Péter c. tű. zls., Bognár Csaba tű. fhdgy., Vida Gábor c. tű. tőrm., Sánta Kornél tű. őrm., Kósa Patrik tű. őrm., Bódai Péter c. tű. ftőrm., Fülöp András tű. őrm., Horváth Tamás tű. zls., Kiss Márton c. tű. tőrm., illetve Mészáros Péter c. tű. tőrm. voltak.

 


 

Hozzászólások