Keresés
-18O
Veszprém
2020.11.26., csütörtök (Virág)

Árokba borult egy mikorbusz

Offmedia- 2016.12.20. 18:24
1025
Rövid összefoglaló az elmúlt héten Veszprém megyében történt káreseményekről.

Forrás:Istock fotó

Egymásba rohant négy személygépjármű a 8-as főút veszprémi elkerülő szakaszán, az 50-es kilométernél december 12-én. A balesetben nem sérült meg senki, a járművek viszont két forgalmi sávot elfoglaltak. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak három gépkocsit, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Zircen, a Gábor Áron utcában található iker családi ház egyik lakásának tetőtere gyulladt ki december 15-én a délutáni órákban.

Erkélyen tárolt szekrény és faanyag kapott lángra a veszprémi Cserhát lakótelep egyik lakásában december 16-án. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói perceken belül a helyszínre értek, majd megfékezték a tüzet, így a lángok nem terjedtek át a lakás többi helyiségére. Személyi sérülés nem történt.

Az út menti árokba borult egy utánfutós mikrobusz Várpalota térségében, a 8-as főút 26-os kilométerszelvényénél, a Fehérvári úti szakaszon december 17-én. A baleset következtében a mikrobusz az oldalára borult, az utánfutó pedig a kerekein állt meg. A műszaki mentést a pétfürdői hivatásos tűzoltók végezték.

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete december 18-án este Várpalota külterületén, a Csákányhíd dűlőn. A házban 8 gyerek is tartózkodott. Az eset során személyi sérülés nem történt, azonban az épület lakhatatlanná vált, ezért az ott élő családot lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonoknál helyezték el.

Forrás: katasztrófavédelem

Hozzászólások