Keresés
-18O
Veszprém
2019.04.20., szombat (Tivadar)

Autók márkajelzéseit törte le a fiatal pár

Offmedia- 2016.07.27. 08:45
263
Nem éppen a legjobb hobbit választotta magának a fiatal pár.
A házkutatás során több letört márkajelzést találtak a gyanúsítottak lakásán. A balatonfűzfői körzeti megbízottat hívta fel 2016. július 25-én a reggeli órákban egy férfi, mert ismeretlen személyek letörték Volkswagen típusú személygépkocsija márkajelzését.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolgálaton kívüli körzeti megbízott felvette a kapcsolatot a Balatonalmádi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokával, amelynek során kiderült, hogy több jármű márkajelzését is ellopták a környéken, nagy bosszúságot okozva ezzel az autótulajdonosoknak.


A körzeti megbízott azonnali adatgyűjtésbe kezdett és a bejelentő által adott személyleírás, illetve a megszerzett adatok alapján beazonosította a lehetséges elkövetőket. A balatonalmádi rendőrök házkutatást tartottak egy fiatal férfi balatonfűzfői albérletében, ahol megtalálták több különböző típusú autó márkajelzését.


A férfit és fiatalkorú barátnőjét előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket, ennek során tettüket elismerték.


A 24 éves F. L. és 17 éves társa ellen hatrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

Hozzászólások