Keresés
-18O
Veszprém
2020.08.09., vasárnap (Emőd)

Az egész megyében toboroz a rendőrség

Offmedia- 2016.09.14. 11:32
1524
Veszprém megyében folyamatosan, több helyszínen zajlik a határvadászokat toborzó rendőrségi kampány. Várpalotán, Balatonalmádiban és Pápán a közeljövőben nyílt napon várják a rendőri szolgálat iránt érdeklődőket.
Mint az már ismeretes az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdetett a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába járőrtárs beosztás betöltésére. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai nyílt napokkal, toborási kitelepülésekkel várják az érdeklődőket.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2016. szeptember 10-én 16 órától települt ki egy tihanyi rendezvényre. A település újabb nívós elismerését, az „Európai Falumegújítás Díj” átvételét több napos, nagy tömeget vonzó rendezvénnyel ünnepelte. A programok központi helyszínén, a Mádl Ferenc téren a Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai adtak felvilágosítást a jelentkezési feltételekről.


Toborzással csatlakozott a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Litéren a szilva fesztiválhoz 2016. szeptember 10-én. A település népszerű, színes műsorokkal tarkított programjára érkezők találkozhattak a Készenléti Rendőrség képviselőjével is, aki élménybeszámolóval egészítette ki a hivatalos tájékoztatást.

A balatoni régió egyik legimpozánsabb őszi rendezvényén, az ország leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulása alatt 2016. szeptember 11-én Badacsonyban a tapolcai rendőrök toborzó standja várta az érdeklődőket. A Tapolcai Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2016. szeptember 13-án 7 óra 30 perctől a Kazinczy Ferenc Általános Iskola előtt külön standdal várta a rendőri hivatás iránt érdeklődő szülőket.

A várpalotai rendőrök nyílt nap keretében tájékoztatják a határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődőket. A rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai 2016. szeptember 14-én 9 és 12 óra között időben a kapitányság épületében nyílt napot tartanak. Szintén toborzási céllal szervez nyílt napot a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 2016. szeptember 15-én 14 és 17 óra között. A Pápai Rendőrkapitányság 2016. szeptember 23-án 9 órától 12 óráig tart toborzási programot. A nyílt nap lehetőséget nyújt a rendőrség működésének, a különböző szolgálati ágaknak – ezen belül a határvadászok feladatainak –, továbbá a felvételi követelményeknek, juttatásoknak a megismerésére is.

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások