Keresés
-18O
Veszprém
2020.07.14., kedd (Örs, Stella)

Bedrogozott fiatalokat üldöztek a rendőrök

Offmedia- 2016.06.07. 11:37
982
Akciófilmbe illő jelent zajlott le a Balaton-parton.
Nem sikerült elmenekülnie annak a személygépkocsival közlekedő két férfinak, akit a rendőrök 2016. június 5-én 2 órakor fogtak el Balatonfüreden.

A gépkocsit vezető férfi társával a 71-es főúton haladt, amikor a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva, továbbhajtott a helyszínről egy vízparti üdülő bejáratáig. Az intézkedő rendőrök szolgálati gépkocsival követték a gépjárművet, ami megállt egy tóparti ingatlannál. A menekülő két férfi - miután megálltak - kiugrottak a személygépkocsiból és a ház kerítésén átmászva, futva próbáltak elmenekülni a Balaton felé.

Ezzel az autóval menekültek a fiatalok a rendőrök elől
Forrás:police.hu

N. M. 24 éves pápai lakost az üdülő mólóján, M. M. 23 éves pápai lakost a vízből, egy csónak segítségével a partra kijuttatva fogták el a rendőrök, majd állították elő a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra.

A két férfival szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A 24 éves N.M. és a 23 éves M.M. ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt a Balatonfüredi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

/Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság/

Hozzászólások