Keresés
-18O
Veszprém
2019.06.24., hétfő (Iván)

Bob, kalandpark és panoráma vár Fűzfőn

Káposztás Vivien- 2016.05.18. 18:50
802
Már két bobpálya is vár a BalatoniBob Szabadidőparkban Balatonfűzfőn. Ez egyiken alagútban csúszhatunk, míg a másikban csodás panorámában gyönyörködhetünk.

A Balaton északi partján, csodás környezetben kínál remek programot a BalatoniBob Szabadidőpark, akár gyerekekkel, barátokkal kívánunk kikapcsolódni. Sőt! A pálya rossz időben, esőben is üzemel, hiszen a bobok esővédettek.

A helyszínen 1500 méternyi szakaszon, 40 méteres szintkülönbség és akár 40 km/órás sebesség garantálja az élményt, amit a bobszelfi meg is örökít helyetted.

A bobozás mellett a sikoltozást követve lehet hintókázni, ahol a saját testsúlyod négyszeresével centrifugáznak - persze csak ha bevállalod.  Íjászkodásra is lehetőség nyílik a Serpa Kalandparkban, vagy a hat különböző nehézségű kalandösvényen a fák lombjai közt Maugliként is lehet közlekedni. Pókembereknek ott van a mászótorony, vagy a szédítő élményt nyújtó, 12 méteres mélység fölött átcsúszó 80 méteres drótkötélpálya.

Ezen kívül harci helyzetben lehet paintballozni, vagy az 5000 négyzetméteres ligetben lévő játszótéren zsibongani, de van lehetőség szabadtéri fitnessre is. Ha pedig „csak” gyönyörködni szeretnénk a látványban, akkor elég felsétálni a 15 méter magas kilátóba, ahol a 360 fokban körbejárható teraszról nézhetjük a tájat.


Hozzászólások