Keresés
-18O
Veszprém
2020.07.16., csütörtök (Valter)

Bódult állapotban vezetett a 32 éves férfi

Offmedia- 2016.12.10. 17:54
1508
A járőröknek gyanús lett a kocsiból áradó illat.

Vádemelési javaslattal zárult a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon indult nyomozás. A vizsgálat adatai szerint kábítószert fogyasztott egy 32 éves herendi férfi, aki gépkocsijával Balatonfőkajáron közlekedett 2016. május 8-án nem sokkal éjfél után. Miközben a rendőri intézkedés alá vont gépkocsi vezetője és 31 éves veszprémi utasa kiszálltak a járműből, a járőrök gyanús illatot éreztek.

A gépkocsi átvizsgálásakor egy gyógyszeres dobozt találtak, amelyben ismeretlen eredetű, marihuánára emlékeztető növényi anyagmaradvány volt. Előállították őket a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit. Az orvosi vélemény és a kirendelt szakértő is megerősítette a bódult állapotot a sofőr és utasa esetében is.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon a 32 éves herendi férfi ellen kábítószer birtoklás és járművezetés bódult állapotban vétség, a 31 éves veszprémi férfi ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás befejeződött. Az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Hozzászólások