Keresés
-18O
Veszprém
2020.11.26., csütörtök (Virág)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • A Fidelitas szerint Kész Zoltán sokat utazgat, ezért kapott egy buszbérletet

A Fidelitas szerint Kész Zoltán sokat utazgat, ezért kapott egy buszbérletet

Offmedia- 2016.12.02. 18:08
2379
A helyi Fidelitas szerint a képviselő nem azzal foglalkozik, amivel kellene.

Molnár Dániel, a Fildelitas Veszprém megyei elnöke szerint Kész Zoltán országgyűlési képviselő túl sokat utazgat külföldre, így háttérbe szorultak a helyi munkái és sokszor hiányzik is parlamenti bizottsági ülésekről.  Bóka Bence, a Fidelitas Veszprémi Csoportjának elnöke jelképesen egy megyei összvonalas bérletet is felajánlott a képviselőnek - írja a vehir.hu.

Bóka Bence, a Fidelitas Veszprémi Csoportjának elnöke

Fröhlich András, Kész Zoltán országgyűlési képviselő sajtóreferense a Fidelitas veszprémi sajtótájékoztatóján elhangzottakkal kapcsolatban az alábbi közleményt adta ki:

Szánalmas, hogy a kormánypárt helyi embereitől nem telik több, mint egy ellenzéki, független képviselő magánútjainak kritizálása, miközben a Veszprémben eltűnt közpénzekkel kapcsolatban nincs álláspontjuk. A Fidesz-kisdobosok időzítése érthető, hiszen budapesti tartótisztjeik el akarják terelni a figyelmet arról, hogy Kész Zoltán a parlament igazságügyi bizottságának csütörtöki ülésén élő bejelentkezésben továbbította a választókerületéből érkező kérdéseket a luxus- és helikopterügyi miniszternek. Rogán Antal azonban az itt élők egyetlen rázós kérdésére sem adott tisztességes választ, ami elfogadhatatlan. Kész Zoltán köszöni a Fidesz kitüntetett figyelmét, amelyet ellenzéki munkája elismerésének tekint.

Forrás:Kész Zoltán

Hozzászólások