Keresés
-18O
Veszprém
2020.08.08., szombat (László)

Cigiért verekedtek, fél óra alatt elfogták őket

Offmedia- 2016.11.02. 18:51
684
Előzetes letartóztatásba kerültek a csoportos rablás gyanúsítottjai, akik azért bántalmaztak két veszprémi lakost, mert nem adtak nekik cigarettát.
A Veszprémi Rendőrkapitányság csoportos rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két berhidai és egy jásdi lakos ellen. A nyomozás adati szerint a három férfi 2016. október 29-én 2 óra 30 perc körül a veszprémi Stadion utcában lökdösni, majd ütlegelni kezdett két helyi lakost, mert nem kínálták meg őket cigarettával. A sértettek az erőszak hatására két doboz cigarettát, öngyújtót és több mint ezer forintot adtak át a támadóknak, akik ezután a helyszínről elmenekültek.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a sértettek bejelentését követő fél órán belül elfogták, majd előállították a három férfit a Veszprémi Rendőrkapitányságra, akiket a nyomozók őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Veszprémi Törvényszék 2016. október 31-én mindhárom férfivel szemben elrendelt.

Forrás: VMRFK

Hozzászólások