Keresés
-18O
Veszprém
2020.08.04., kedd (Domonkos, Dominika)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Egy pár mindkét tagját elfogták ittas vezetés miatt egyetlen éjszaka alatt

Egy pár mindkét tagját elfogták ittas vezetés miatt egyetlen éjszaka alatt

Offmedia- 2016.10.11. 17:41
823
Egyetlen éjszaka alatt - két különböző helyszínen - egy pár mindkét tagjával szemben ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a tapolcai rendőrök.

A Tapolcai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2016. október 9-én késő délután Badacsonyban, a Római úton megállítottak egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. Az intézkedés során a 36 éves makói járművezető által fújt alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit az egyenruhások előllították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották. Aznap este egy másik járőrpár Tapolcán, a Juhász Gyula utcában igazoltatta egy személygépkocsi vezetőjét. A 34 éves kisvárdai nő semmiféle okmányt nem tudott átadni a rendőröknek, és az alkoholszondás vizsgálat azt mutatta, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott.

A járműben tartózkodott még az a 36 éves makói férfi, akit a rendőrök két órával korábban Badacsonyban fogtak el ittas járművezetés gyanúja miatt. Mindkét személy ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon.


Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások