Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.31., szombat (Farkas)

Erőszakkal lopott pénzt, mobilt és rózsafűzért

Offmedia- 2016.07.26. 18:51
457
Veréssel fenyegetőzött, így szerezte meg, amit akart.
A tapolcai rendőrök egy rablás miatt indított nyomozást zártak le. A 17 éves fiatal 2016. április 6-án a délutáni órákban Sümeg belvárosában mobiltelefonja átadását követelte egy 43 éves helyi lakostól. Miután a sértett nem adta oda a készüléket, a gyanúsított veréssel fenyegette, majd kivette zsebéből a mobiltelefont és eltulajdonította.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Néhány nappal később a fiú pénzt követelt a 43 éves férfitől, akinek - miután nem adta át a nála lévő készpénzt - megragadta mindkét karját, a falhoz lökte és nadrágja zsebéből kivett egy rózsafüzért, valamint közel 500 forint aprópénzt.

A 17 éves fiatalt a tapolcai rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozók a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, melyeket visszaadtak a sértettnek.


A 17 éves fiú ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások