Keresés
-18O
Veszprém
2019.07.20., szombat (Illés)

Erotikus show a 13 éves református tanulók öltözőjében

Offmedia- 2016.08.05. 00:33
916
Egy 13-14 éveseknek rendezett kézilabda utánpótlás-torna után történt az eset.

Az egyik szülő két csapatot lepett meg a táncoslányokkal az öltözőben: az első helyezett Éles József Kézilabda Iskola, és a velük együtt ünneplő bronzérmes Endrődi Sándor Református (!) Általános Iskola csapatát.

Az alsóörsi kollégiumba, az ország számos részéről érkeztek 7. és 8. osztályos fiúk, akik hétközben kollégiumban laktak, hétvégére hazamentek. A kamaszodó kézis fiúk és a református lelki élet összehangolása nem ment zökkenőmentesen.

A helyi református lelkész pedig megelégelte az erkölcsök lazulását, és a táncoslányok-showja volt nála az az utolós csepp a pohárban, a rendőrséghez fordult kiskorúak veszélyeztetése miatt.

A rendőrség szerint bár a táncoslányok műsora társadalmilag ugyan aggályos, a műsort megtekintő fiatalokban inkább élményt, mintsem érzelmi törést okozott. Fotónk illusztráció, nem a helyszínen készült

Mindez 2013-ban történt, de nagyon hallgatnak róla, így a 444 most elővette a sztorit, hogy megnézze, hol tart a nyomozás. A rendőrségi tájékoztató szerint a két táncoslány valóban levetkőzött a 13-14 éves fiúk előtt, aztán tejszínhabot fújtak magukra, amit a fiatal kézisek lenyalogathattak - írja a 444.hu.

A szülők csak utólag értesültek a történtekről, de ők nem fordultak a rendőrséghez.

A 444.hu úgy tudja, az esetnek annyi következménye lett, hogy az ügyben a rendőrséghez forduló, az intézmény fenntartó lelkész Ráskyt lemondatták a lelkészi posztról pár hónappal később. Ő nem kívánt nyilatkozni.

További részletek a rendőrségi beszámoló a 444.hu-n.

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves