Keresés
-18O
Veszprém
2019.07.22., hétfő (Magdolna)

Ez az óvoda a "legbiztonságosabb"

Offmedia- 2016.05.23. 12:00
440
Kihirdették a „Biztonságos Óvoda" pályázat nyertesét.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Közlekedéstudományi Intézet közreműködésével, a 2014-2016. évi Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram keretében pályázatot hirdetett „Biztonságos Óvoda"címmel.

A pályázat legfontosabb célja az óvoda pedagógiai programba integrálható közúti közlekedésbiztonsági módszertani segédletek megismertetése az intézményekkel, óvodapedagógusokkal, az intézmények közlekedésre nevelési tevékenységének támogatása.


Több pályázó óvoda mellett, Veszprémből a Csillag úti körzeti óvoda is nyújtott be pályázatot, ők elnyerték a „Biztonságos óvoda 2016” címet. Takácsné Kovács Éva intézményvezető és Török Lívia intézményvezető-helyettes vehette át a „Biztonságos óvoda 2016” címet igazoló plakettet és oklevelet.

A sikeres pályázattal lehetőséget kaptak egy újabb pályázat benyújtására, ahol „Közlekedési jó gyakorlat” programrész bemutatása a feladat. Ezt a jó gyakorlatot egy szakmai zsűri értékeli majd, és az 5 legjobbnak ítélet ötletet illetve programot benyújtó óvoda értékes közlekedési eszközcsomagot kap. 

/Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság/

Hozzászólások