Keresés
-18O
Veszprém
2020.05.30., szombat (Janka, Zsanett)

Fenyegette a rendőröket, ütögette a szolgálati autót

Offmedia- 2016.08.24. 17:30
883
A 35 éves férfi ellen garázdaság, zaklatás és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Garázdaság, zaklatás és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást fejeztek be a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. A napokban fejezte a nyomozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság egy 35 éves felsőörsi férfi ellen, aki 2016. augusztus elsején éjszaka Lovason, Balatoni utca és Fő utca kereszteződésében a rendőri intézkedés során kézzel csapkodta a szolgálati gépkocsi motorházának tetejét, amitől az behorpadt. A rongálás következtében több mint 40.000 forintos kár keletkezett.

Az eljárás adatai szerint a férfi az intézkedő rendőröket a helyszínen, illetve az előállítása során a rendőrkapitányság épületében szidalmazta, fenyegette, valamint sértő kifejezéseket tett rájuk. Az ügyben keletkezett iratokat a 35 éves férfi ellen garázdaság, zaklatás és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészségnek küldte meg.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások