Keresés
-18O
Veszprém
2021.01.18., hétfő (Piroska)

Halálos baleset is történt múlt héten

Offmedia- 2016.12.13. 12:32
758
Rövid összefoglaló az elmúlt héten Veszprém megyében történt káreseményekről.

Két személygépjármű ütközött össze frontálisan december 6-án kevéssel tíz óra előtt Úrkút és Szentgál települések között.

Ugyanezen a napon közúti baleset történt a nyolcas főút inotai szakaszán is, itt egy személygépjármű sodródott le az úttestről.

Két személygépkocsi ütközött össze, Szápár térségében szintén december 6-án. A autókban egy-egy fő utazott. Az egyik jármű vezetője gépkocsijába szorult, őt feszítő-vágó berendezés segítségével tudták csak kiszabadítani az esetnél beavatkozó zirci önkormányzati és a pétfürdői hivatásos tűzoltók.

Egy személyautó és egy murvát szállító nyerges vontató ütközött frontálisan a 710-es út 11-es kilométerszelvényénél, Papkeszi közelében december 8-án. A személyautóban négyen utaztak. A baleset következtében közülük egy ember életét vesztette hárman pedig megsérültek.

Az út szélén álló fának csapódott egy személygépkocsi a Tapolca és Raposka közötti útszakaszon december 8-án délelőtt. A járműben egy ember utazott, aki az ütközés következtében a roncsba szorult. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók a gépkocsi áramtalanítását követően, feszítő-vágó berendezés alkalmazásával kimentették a beszorult sérültet.

Csabrendeken, a Templom téren található családi házban keletkezett tűz december 9-én a déli órákban. A tűzesethez az ajkai hivatásos, a sümegi önkormányzati, valamint a csabrendeki önkéntes tűzoltók vonultak, akik a családi házban keletkezett tűzet rövid időn belül megfékezték. Az épületben berendezési tárgyak kaptak lángra, eddig ismeretlen körülmények között. A beavatkozás során a tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Hozzászólások