Keresés
-18O
Veszprém
2020.07.06., hétfő (Csaba)

Halálos baleset történt Somlóvásárhelynél

Offmedia- 2016.08.06. 10:32
1259
Egy 48 éves férfi a helyszínen életét vesztette.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. augusztus 5-én 21 óra 26 perckor a 8-as számú főút 96. kilométerszelvényében. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött össze. A személygépjárműben utazó személy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat Somlóvásárhely belterületére terelték.

Az útlezárás éjjel 3 órakor szűnt meg. Egy 48 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle adati szerint egy Suzuki típusú személygépkocsi Ajka irányából közlekedett Körmend irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a vele szemben közlekedő tehergépkocsival. A személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves