Keresés
-18O
Veszprém
2019.04.23., kedd (Béla)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Halálos motorbaleset történt a 82-esen, kisbusz ütközött Akarttyánál

Halálos motorbaleset történt a 82-esen, kisbusz ütközött Akarttyánál

MTI- 2016.05.29. 17:50
1155
Több baleset is történt vasárnap Veszprém megye útjain.
Meghalt egy motoros balesetben Gyulafirátótnál

Egy autó és több motoros ütközött össze abban a balesetben, amely vasárnap 12 óra 40 perc körüli időben Gyulafirátótnál a 82-es számú főút 4. kilométerszelvényénél. A balesetben az egyik motoros életét vesztette - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás:Fotó: Mátyus Tamás

Forrás:Fotó: Mátyus Tamás

Gaál Csaba elmondta azt is, hogy az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a rendőrök a forgalmat Kádárta felé terelik.


Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze Balatonakarattyánál, többen megsérültek

Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután a 71-es főúton Balatonakarattyánál, a balesetben többen megsérültek - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Gaál Csaba elmondta: az érintett útszakaszt a rendőrség helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta, a forgalmat Balatonakarattya belterületén át terelik.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Czaltik Mihály, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője közölte: egy életveszélyes sérültet mentőhelikopterrel vittek a székesfehérvári kórházba. Rajta kívül egy súlyos sérültet Siófokra, négy könnyű sérültet Veszprémbe, illetve Székesfehérvárra vittek, három embert pedig a helyszínen láttak el a mentők.


Hozzászólások