Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.28., szerda (Simon, Szimonetta)

Három helyre tört be két hét alatt egy férfi (videóval)

Offmedia- 2016.09.08. 14:00
693
Pékségbe, trafikba és egy felújítás alatt álló épületbe is betört egy pápai férfi.
Két hét alatt három helyre is betört egy pápai férfi az eljárás adatai szerint. A 20 éves férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai szerint a 20 éves Cs. N. testvérével, a 18 éves Cs. M.-mel az egyik pápai pékségből lopott el készpénzt. Egyikük az utcán figyelt, miközben bátyja felmászott az egyik ablakba, és annak tartóelemét kicsavarozva bejutott az épületbe. A kasszából közel 40.000 forintot lopott el, aminek egy részét testvérének adta.

Az eljárás adatai szerint Cs. N. 2016. szeptember 4-én 1 óra 15 perc körül egy pápai nemzeti dohánybolt ablakát törte be, majd az ablak mögötti vasrácson keresztül a pénztárgépből több tízezer forintot, valamint zacskózott dohánytermékeket és dobozos cigarettát lopott el.

Még aznap, 23 óra 30 perc körül egy felújítás alatt álló épülethez ment, ahova a kapun keresztül mászott be. Az emeleti helyiségek falához rögzített réz csöveket letépte, majd a több százezer forint értékű csöveket néhány ezer forint ellenében hulladékfémként értékesítette.

A pápai rendőrök 2016. szeptember 6-án kora délután fogták el a testvérpárt. A Cs. N. lakásában tartott házkutatás alkalmával több zacskó, lopásból származó dohányt és néhány doboz cigarettát találtak. Mindkét gyanúsítottként kihallgatott férfi beismerő vallomást tett. A két férfi a büntetőeljárás ideje alatt szabadlábon védekezik.

Cs. N. ellen lopás bűntett, míg testvére, Cs. M. ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Hozzászólások