Keresés
-18O
Veszprém
2019.06.24., hétfő (Iván)

Hat új tűzoltót neveztek ki a megyében

Offmedia- 2016.07.06. 10:10
257
Esküt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon július 1-jén azok a hallgatók, akik az egységes belügyi moduláris rendszer keretein belül kezdték meg tanulmányaikat és sikeres záróvizsgát tettek.
2016. július 4-én a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tantermében hat tűzoltó kapta meg ünnepélyes keretek között a kinevezését, akik három katasztrófavédelmi kirendeltség négy hivatásos tűzoltóparancsnokságán (Ajkán, Balatonfűzfőn, Pápán és Pétfürdőn) teljesítenek szolgálatot.

Forrás:pixabay.com


A kinevezési parancsokat Dányi Béla tűzoltó ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át részükre, aki köszöntőjében kiemelte, hogy az alapfokú tűzoltói ismereteket elsajátították, a megszerzett tudást kell átültetniük a gyakorlatba. Az ünnepélyes parancsátadón átvehette kinevezését Helt Ákos tű. törzsőrmester is, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság új szóvivője.

A megyei igazgató Visi Ferenc Ágoston tű. törzszászlósnak, az Ajkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltójának hősies helytállásáért a főigazgató elismerését adta át.

Köszöntőjében gratulált az elért eredményekhez, sikereket kívánt a tűzoltóknak a szolgálatteljesítésükhöz, hivatásukhoz. 

Forrás: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hozzászólások