Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.31., szombat (Farkas)

Idős házaspártól lopott a nő

Offmedia- 2016.05.16. 15:58
453
Vádemelési javaslattal zárult a vizsgálat a balatonfűzfői idős házaspár kirablásával gyanúsított várpalotai nő ügyében.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon 2016. január 20-án rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 43 éves várpalotai L.É. ellen.

Az eljárás adatai szerint a várpalotai nő az idős házaspárt balatonfűzfői otthonuk közelében támadta meg. A gyanúsított a veszprémi autóbusz pályaudvaron megszólította a házaspárt, pénzt kért tőlük útiköltségre, majd ő is felszállt a Balatonfűzfőre tartó autóbuszra.

Forrás:gettyimages


Leszállás után követte az idős embereket a hazafelé vezető úton, és egy alkalmas pillanatban megpróbálta kiemelni az idős női táskájából a pénztárcát. Az idős emberek ellenálltak, dulakodás alakult ki, majd a nő a megszerzett pénztárcával elszaladt. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozói 2016. január 21-én reggel elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt.

Az 43 éves várpalotai nő ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt lefolytatott büntetőeljárás iratait a nyomozó hatóság vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási és Nyomozó ügyészségnek.

/Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság/

Hozzászólások