Keresés
-18O
Veszprém
2019.07.22., hétfő (Magdolna)

Ittas vezetők a Balaton-parton

Offmedia- 2016.06.07. 10:29
350
Az elmúlt hétvégén összesen négy alkalommal intézkedtek ittas járművezetés miatt a füredi és tapolcai rendőrök.

Egy szentantalfai férfi motorral közlekedett szombaton este Balatonhenye külterületén, amikor a Tapolcai Rendőrkapitányság járőrei megállították és intézkedés alá vonták. Az alkoholszonda mérése alapján a 39 éves férfit elfogták és előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra.

Egy 72 éves szombathelyi férfit 2016. június 5-én 0 óra 3 perckor Badacsonytomaj belterületén vontak intézkedés alá a Tapolcai Rendőrkapitányság járőrei.

Egy személygépkocsival közlekedő 42 éves szentimrefalvi férfit 2016. június 5-én hajnali 3 óra 26 perckor vontak intézkedés alá a Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai Veszprémgalsa belterületén. Az alkoholszondás mérés eredménye alapján előállították a rendőrkapitányságra.

Forrás:gettyimages

Balatonfüred belterületén 2016. június 5-én hajnali 4 óra 10 perckor vontak intézkedés alá egy 26 éves ajkai nőt. A személygépkocsit vezető nőt az alkoholszonda eredménye alapján elfogták és előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra. Az ajkai nővel szemben büntetőfeljelentés készült járművezetés ittas állapotban elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Mind a négy gyanúsított szabadlábon védekezik a büntetőeljárás ideje alatt.

/Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság/

Hozzászólások