Keresés
-18O
Veszprém
2020.05.30., szombat (Janka, Zsanett)

Késsel kényszerített orális szexre az erőszakos férfi (videóval)

Offmedia- 2016.08.08. 10:00
688
A pápai rendőrök 10 percen belül elfogtak egy 24 éves férfit, aki késsel fenyegetőzve erőszakoskodott.

A pápai Várkertnél szólította le a sértettet a 24 éves N. László 2016. augusztus 5-én 12 óra körül, majd a földre rántotta, leszorította, és egy késsel arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki.

A nő ellenállt és dulakodott a férfival, majd sikerült az erőszakos férfi fogásából kiszabadulnia és elmenekült a helyszínről. A kertből kiérve két járókelőtől kért segítséget, akik azonnal értesítették a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök a személyleírás alapján 10 percen belül elfogták és előállították N. Lászlót a helyi kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi 2016. április 22-én 7 óra 50 perc és 8 óra 30 perc között Pápán, az Erzsébet ligetben egy fiatal nőt a földre lökött, majd szexuális cselekményre kényszerítette szintén egy késsel fenyegette.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene szexuális erőszak bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügy Osztálya folytatja le.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonta a 2016. április 22-én Pápán elkövetett szexuális erőszak ügyben tett díjkitűzését.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves