Keresés
-18O
Veszprém
2020.06.04., csütörtök (Bulcsú)

Lángokban állt egy balatonszepezdi családi ház

Offmedia- 2016.08.19. 07:37
979
Tűz ütött ki egy családi házban Balatonszepezden.
Lángra kapott egy két szintes családi ház egyik földszinti helyisége szerdán késő este Balatonszepezden. A káresethez kettes riasztási fokozat mellett nagy erőkkel vonultak badacsonytomaji és veszprémi tűzoltóegységek, akik a felderítést követően áramtalanították az épületet. A tűz a lakóház egyik szobájában keletkezett, és a tűzoltók kiérkezésekor már az egész helyiség lángokban állt.

Forrás:Bakony KMSZA beavatkozást a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók végezték, akik kettő gyorsbeavatkozó vízsugárral felszámolták a tüzet. A gyors és szakszerű műveletnek köszönhetően a tűz az épület más részeire nem terjedt át.
A családi házban egy ember tartózkodott, akit füstmérgezés gyanújával a mentőszolgálat munkatársai kivizsgálásra kórházba szállítottak. Az utómunkálatok során a tűzoltók átszellőztették az épületet, valamint egy PB gázpalackot is kihoztak a házból. A tűz keletkezési oka eddig ismeretlen, ennek kiderítése érdekében tűzvizsgálati eljárás indult.Forrás: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hozzászólások