Keresés
-18O
Veszprém
2020.06.01., hétfő (Tünde)

Elköszönt a megyei főkapitány

MTI- 2016.08.31. 17:30
1505
Töreki Sándor lesz az országos rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese.

Ünnepi állománygyűlésen búcsúztatták szerdán Veszprémben Töreki Sándor leköszönő megyei rendőrfőkapitányt, aki az országos főkapitány bűnügyi helyetteseként folytatja pályafutását.

Forrás:VMRFK

Töreki Sándor dandártábornokot a belügyminiszter szeptember elsejei hatállyal nevezte ki az országos rendőrfőkapitány bűnügyi helyettesévé - jelentette be a búcsúztatáson Papp Károly országos rendőrfőkapitány. Az altábornagy kiemelkedő színvonalú szakmai szolgálatellátásáért elismerésben részesítette dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornokot. Az országos rendőrfőkapitány beszédében hangsúlyozta: A rendőr szakmai mutatók tekintetében a megye az elmúlt években mindig a legjobban teljesítő területi szervek között volt.

Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok megköszönte a főkapitányság állományának eddigi kiváló teljesítményét, valamint az együttműködő partnereknek az elmúlt hat évben végzett tevékenységét. Hangsúlyozta, a siker záloga az együttműködés, a közös munka.

Töreki Sándor az országos rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese lesz

Az ünnepségen beszédet mondott többek között Takács Szabolcs kormánymegbízott, Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Dányi Béla tűzoltó ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője, Porga Gyula, Veszprém város polgármestere, Dézsi János, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének elnöke és dr. Márfi Gyula érsek. 

Az országos rendőrfőkapitány döntése értelmében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot megbízottként Anda György ezredes, a megyei főkapitány eddigi rendészeti helyettese vezeti szeptembertől.

Forrás:VMRFK

Töreki Sándor a pápai kapitányság nyomozójaként kezdett dolgozni 1990-ben, majd 1995 és 1998 között főnyomozóként szolgált ott. A Várpalotai Rendőrkapitányságot 2001 és 2005 között, a pápait 2005-től 2010-ig vezette. Veszprém megyei főkapitánnyá 2010-ben nevezték ki.


Hozzászólások