Keresés
-18O
Veszprém
2020.06.04., csütörtök (Bulcsú)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Majkáékkal és Sub Bass Monsterrel teszik fel a koronát a Fiatalok Éve rendezvénysorozatra

Majkáékkal és Sub Bass Monsterrel teszik fel a koronát a Fiatalok Éve rendezvénysorozatra

Káposztás Vivien- 2016.08.24. 12:45
3026
A Fiatalok Éve programsorozat megkoronázásaként rendezik meg Veszprémben az ingyenes Fiatalok Napja 2016 rendezvényt.

A program részleteiről Ovádi Péter önkormányzati képviselő, valamint Takáts Emese, a Lélektér Alapítvány elnöke, a Veszprémi Ifjúsági Ház szakmai vezetője beszélt szerdán sajtótájékoztatón az Ifjúsági Házban.

Takáts Emese és Ovádi Péter rsézletezték az ingyenes program részleteit
Forrás:Off Média

Ovádi Péter elmondta, 2016 a Fiatalok Éve, ami számos lehetőséget kínált már eddig is a kikapcsolódásra, művelődésre, ám most a Fiatalok Napja rendezvénnyel felkerül a korona a programsorozatra. A Randiszerda keretein belül például 250 pár látogatta meg az állatkertet, emellett sokan jártak a kedvezményeket biztosító kávézókban, illetve a várost is kiszínezték.

A nagysikerű program csúcseseménye szeptember 16-án lesz, az Aréna előtti téren.

Takáts Emese elmondta, nincs könnyű dolga ma a rendezvények szervezőinek, mert nagyon nehéz kimozdítani az online térből a fiatalokat, ezért fontos, hogy a programok fejlődést biztosítsanak, illetve erősítsék a közösséghez való tartozást.

A programok között szerepelnek sportbemutatók, csapatépítők, kreatív és kézműves foglalkozások, de lehet készíteni marcipánfigurákat, lehetőség lesz szimulátoron vezetni, vagy fegyvereket nézegetni a honvédség sátránál, de lesznek értékes nyeremények is.

Az ingyenes esemény csúcsaként Majka és Curtis, valamint Sub Bass Monster is fellép.

A rendezvényre elsősorban 14-25 év közötti érdeklődőket várnak, de a szervezők ígérik, hogy mindenki megtalálja majd a kedvére való programot.


Hozzászólások