Keresés
-18O
Veszprém
2019.08.25., vasárnap (Lajos, Patrícia)

Nem érdekelte az útzár, a polgárőrt is majdnem elgázolta

Offmedia- 2016.06.30. 13:54
343
A balatonkenesei polgárőr kétszer is félreugrott, hogy ne üsse el a 46 éves sofőr.

Balatonakarattyán a Koppány soron, 2016. június 27-én, a délelőtti órákban karbantartási munkálatok miatti forgalomelterelésben és forgalomirányításban segített a balatonkenesei polgárőr. A 46 éves D.T. személygépkocsival haladt az elzárt terület felé, majd miután megállt, a polgárőr tájékoztatta az útlezárásról és annak okáról.

A férfi ezt nem vette tudomásul, kiszállt a gépkocsiból és félretolta az úton lévő tájékoztató táblát. Ezután visszaült a gépjárműbe és úgy hajtott tovább, hogy a polgárőrnek félre kellett ugrania, nehogy elüsse. Miután a 46 éves férfi látta, hogy még sem tud továbbhaladni, visszafordult és olyan közel haladt el a neki háttal álló polgárőr mellett, hogy a polgárőrnek ismét félre kellett ugrania.

A 46 éves férfit, miután a helyszínt elhagyta, a rendőrök adatgyűjtést követően elfogták és előállították a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

D.T. ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság. 

/Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság/

Hozzászólások