Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.21., szerda (Orsolya)

Nem mindennapi esküvő dögös bőrruhában, kétkeréken

Offmedia- 2016.06.06. 21:21
1042
Bazi nagy Open Road Fest lagzi Extrém, dögös és kicsit sem hétköznapi!

Szexi bőrruha és fehér fátyol? A báli ruha a szekrényben marad, helyette fehér bőrruhát ölt az ara, gyönyörű vasparipán száguldva a színpadra. Ha azt hiszed, hogy ez minden, akkor készülj fel, mert meg fogsz lepődni!

„A barátaim szerint nem vagyok egy átlagos szerzet, igaz sosem akartam semmit úgy csinálni, mint mások, így őket meg sem lepte, hogy több ezer ember előtt, bőrruhában, egy fesztiválon esküszök meg”- mondja nevetve Erzsébet.

„Az alkalomhoz és a hangulathoz illően fehér bőrruhában leszek, amihez egy hatalmas uszály lesz varrva, kristályokkal kirakva, a fátyol pedig ugyebár elengedhetetlen, a cipőn viszont még gondolkodom”- avat be a részetekbe a menyasszony. Ahogy a mennyasszonyi ruha, úgy a „bevonulás” sem lesz egy hétköznapi mutatvány.

„A színpad egyik oldalára a tanúm, a fesztivál atyja, Dobai Attila visz fel motorral, ahonnan a ceremónia után, a férjem visz le, a saját motorjával, persze csakis miután megvolt a csokordobás!”- meséli Erzsébet.

„A házas élet első perceit méltó módon ünnepeljük meg, a kedvenc rock bandám, a Helloween koncertjével. Titkon remélem, hogy a frontember gratulál majd, hiszen a nagyszínpadon a fellépésük előtt lesz az esküvő!”- teszi hozzá a menyasszony. A helyszínválasztás nem véletlen.

„Mindketten imádjuk a motorokat, és végtére is az Open Road Fest-en lobbantunk lángra a vőlegényemmel, Zolival”- meséli nevetve Erzsébet.

„Régóta ismertük egymást, de az a négy nap, amit a fesztiválon együtt töltöttünk megváltoztatott mindent. Nem is volt kérdés: vagy az Open Road Fest-en vagy sehol nem házasodom!”

Az Open Road Fest nem először ad otthont ilyen különleges eseményeknek, hiszen ez több mint egy zenei-motoros fesztivál, szerelmek születnek, barátok válnak testvérekké és életre szóló élménnyel gazdagodik minden résztvevő.

Hozzászólások