Keresés
-18O
Veszprém
2019.03.24., vasárnap (Gábor, Karina)

Országos elismerést kapott a Veszprém TV

MTI- 2016.05.26. 21:23
344
Gálaesten adták át a Helyi Televíziók Országos Egyesülete szakmai elismeréseit csütörtökön Szegeden - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

 

A 75 helyi televíziót tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete idén három kategóriában írt ki pályázatot. A televíziós műhelyek a híradók mellett magazinműsorokkal, valamint dokumentumfilmekkel versenyeztek a Helyi Érték Díjakért. 
A Gyurity Mónika, Koltay Gábor és Krecz Tibor alkotta zsűri a Debrecen Televízió Napszemle című híradóját találta legjobbnak. A második helyen a Kecskeméti Televízió híradója végzett, a harmadik legjobb hírműsort a Kapos TV készítette.

Forrás:Getty/Istock

A tematikus magazinok között a fővárosi City TV Városmesék című műsora érdemelte ki a fődíjat. A második a Veszprém TV Üzleti Negyed című gazdasági magazinja lett, míg a harmadik helyet a Miskolc TV Ez Miskolc című műsora érdemelte ki.

A zsűri a legjobb filmnek járó díjat a Nyíregyházi Városi Televíziónak adta a Küzdelmes út a diplomáig című alkotásért. A második helyen a Debrecen Televízió végzett az Amit csak a madár lát című ismeretterjesztő filmjével. A harmadik az Oroszlányi Televízió Milyen úton indulok, még nem tudom. című filmje lett.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete tizedeik éve ismeri el életműdíjjal az arra érdemesek munkásságát. 2016-ben a helyi televíziós társadalom Lovass Tibort, a Szombathelyi Televízió ügyvezető igazgatóját tüntette ki az elismeréssel.

 

Hozzászólások