Keresés
-18O
Veszprém
2019.06.26., szerda (János, Pál)

Palmarsson szerint csalódás lenne, ha nem a Veszprém nyerne

MTI- 2016.05.27. 00:53
486
Csalódás lenne Aron Palmarsson számára, ha a hétvégén nem csapata, az MVM Veszprém nyerné a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét.


Az izlandi sztár a csütörtöki elutazás előtt a klub honlapján elmondta: úgy érzi, jók az esélyeik, hiszen kiváló gárdájuk van.
"Ez az együttes az elmúlt években lépésről lépésre egyre közelebb került a trófea elhódításához. Idén szeretnénk megnyerni a BL-t. Minden más csalódás lenne számomra" - mondta Palmarsson.
Érdekesség, hogy a játékos tavaly, még a THW Kiel színeiben kilenc gólt szerzett a Veszprém elleni elődöntőben, de így is a magyar bajnok került a fináléba, ahol aztán kikapott a Barcelonától.
Palmarssonnak ez lesz a hatodik Final Fourja, a Kiellel 2010-ben és 2012-ben nyerni tudott.

Aron Palmarsson
Forrás:wikipedia
A veszprémi edző, Xavi Sabaté hangsúlyozta: véleménye szerint csapata készen áll a megméretésre.
"A fiúk nagyon jól és nagyon keményen dolgoztak az egész szezon során. Elérkezett a kölni hétvége, ám mi jelenleg csak a THW Kielre koncentrálunk. Akárcsak eddig, most is mérkőzésről mérkőzésre haladunk. Tudjuk, hogy nagyon kemény lesz, a Final4-ban már minden csapat fantasztikus" - fogalmazott Sabaté, akinek vezetőedzőként ez lesz az első négyes döntője.
A spanyol szakvezető külön megköszönte szurkolóiknak, hogy sokan közülük elutaznak Kölnbe, és ott buzdítják a kedvenceket.
Szombaton az első elődöntőben a lengyel Kielce és a francia PSG csap össze 15.15 órakor, a Veszprém-Kiel párharc pedig 18 órakor kezdődik. A helyosztóknak vasárnap ad otthont a 20 ezer férőhelyes Lanxess Aréna.
Magyar csapat eddig egyszer tudott nyerni a legrangosabb európai kupában, a Bp. Honvéd 1982-ben.


Hozzászólások