Keresés
-18O
Veszprém
2020.06.01., hétfő (Tünde)

Piaci dolgozókat lopott meg a besurranó tolvaj (videóval)

Offmedia- 2016.08.19. 16:00
619
A veszprémi rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy várpalotai férfivel szemben.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. augusztus 18-án délelőtt a veszprémi vásárcsarnok egyik boltjának nyitott raktárhelyiségébe ment be egy 20 éves férfi, ahonnan elvitte az ott dolgozó két eladónő pénztárcáit - a bennük lévő készpénzzel és személyi iratokkal -, továbbá egy mobiltelefont is. Az egyik sértett a gyanúsított jelenlétére felfigyelt, azonban hiába próbálta, nem tudta a férfit visszatartani.


A menekülő férfit a veszprémi járőrök 20 perccel a bejelentést követően a vásárcsarnok közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellopott pénzt a gyanúsítottnál megtalálták, míg az üres pénztárcát, mobiltelefont - amelyeket a helyszín közelében rejtett el - a közterületen felkutatták és lefoglalták. A 20 éves várpalotai B. R. ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Hozzászólások