Keresés
-18O
Veszprém
2019.06.26., szerda (János, Pál)

Prémiumfesztivál kézműves sörökkel gyönyörű környezetben

Káposztás Vivien- 2016.06.16. 22:17
639
A sör- és zenekedvelők nagy örömére csütörtökön megkezdődött a IV. Veszprémi Sörfesztivál a Historia Kertben.Négy nap, 20 ezer négyzetméter és 16 féle kézműves sör - ezekkel a csábító hívószavakkal nyitotta meg a IV. Veszprémi Sörfesztivált Szűcs Balázs, a Historia Cégcsoport cégvezetője. A programokkal a finom ételek és friss sörök mellett idén a sportra is hangolódnak. Szombaton például a foci Eb következő magyar meccsét, az Izland elleni találkozót is nézhetik kivetítőn, illetve az étterem és a Séd-part mellett homokkal töltötték fel a területet, és kialakítottak egy strandröplabda pályát is.

Szűcs Balázs, a Historia Cégcsoport cégvezetője

Porga Gyula, Veszprém polgármestere elmondta, hogy négy éve hagyomány, hogy az iskola befejezése után, a vakáció kitörésével szinte egyidőben megkezdődik a sörfesztivál a megyeszékhelyen. A szervezők álma, hogy a borok és a pálinkák mellett a minőségi söröket is megismerjék a résztvevők, váljon tradícióvá a sörfesztivál. A polgármester elmondta, Veszprém már nem csak a királynék városa, hanem a prémiumfesztiváloké is. Szombatra pedig jó szurkolást kívánt!

Porga Gyula jó szurkolást kívánt szombatra

A zenei programok Vastag Csaba koncertjével kezdődtek, ahol olvadoztak a hölgyek és még a férfiak is táncra perdültek.

Vastag Csaba


Később a Hoollywoodoo lépett színpadra, akik a közönség segítségét kérték, hogy az énekes, Trócsányi Gergő gyermeke megszülessen, az "Anna, gyere ki!" skandálásával.

Hoolywoodoo

A részletes program ITT

Hozzászólások